Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100
Het Effectieve Werken

Nieuws

Amerikaanse Time management tips: de 7 P’s van time management

11-01-2018

Time management tips nodig? De 7 P's van time management helpen je altijd en overal. Het Effectieve Werken laat je kennis maken met dit praktische systeem.

Tijd besparen met apps? 4 aanraders!

25-01-2018

Tijd besparen met apps? Het kan! Het Effectieve Werken geeft je tips om met zakelijke apps tijd te besparen, zodat je minder stress ervaart en meer vrije tijd hebt!

Hoeveel slaap heb je nodig om optimaal te presteren?

29-01-2018

Hoeveel slaap heb je nodig om op het werk optimaal te presteren? Je productiviteit overdag hangt sterk samen met je slaappatroon. Beter slapen = beter werken.

Productiviteit verhogen door minder te werken

1-02-2018

Je productiviteit verhogen kan op twee makkelijke manieren. Je kunt minder werken of meer gaan sporten tijdens werktijd. Het Effectieve Werken legt het je uit.

De 10 beste tips tegen uitstelgedrag!

2-02-2018

Wat kan je doen aan uitstelgedrag? Leer meer over de 12 oorzaken van uitstelgedrag en bekijk de 10 tips om hier nu eindelijk eens wat aan te doen.

De prioriteitenmatrix: prioriteiten stellen op het werk

8-02-2018

De prioriteitenmatrix is een goede time management matrix om de productiviteit te verhogen. Het Effectieve Werken legt je uit waarom deze matrix goed past bij time management. Natuurlijk kun je direct ook eens een kijkje nemen in ons aanbod time management trainingen of vraag een gratis brochure aan.

5 gezondheidstips voor meer productiviteit

12-02-2018

Gezondheid en productiviteit staan nauw met elkaar in verbinding. Wanneer je gezondheid minder goed is, dan merk je direct dat je ook minder productief bent dan gewoonlijk. Het is daarom belangrijk om goed voor jezelf te zorgen als je elke dag het maximale uit je werkdag wilt halen. Het Effectieve Werken geeft je 5 aandachtspunten op het gebied van gezondheid voor meer productiviteit.

Zo kom je van tijdrovende routinetaken af

15-02-2018

Tijdrovende taken en time management lijken altijd met elkaar te worstelen. Iedereen heeft wel eens te maken met taken die een goede planning van de werktijd in de weg staan. In veel gevallen gaat het om routinetaken die vrij eenvoudig zijn, maar die (soms bij elkaar opgeteld) gewoon veel tijd opslokken. Zonde, want als je je zou kunnen richten op een effectief time management, dan haal je hier veel voordeel uit. Gelukkig zijn er meerdere manieren om van deze tijdrovende taken af te komen. Natuurlijk vertelt Het Effectieve Werken je hoe je dit kunt doen.

Gebruik kleine taken als jouw momentum

18-03-2018

Waar haal jij jouw momentum vandaan om aan die vervelende en langdurige taak te beginnen? Je hebt stuwkracht nodig om eraan te starten, zodat je uitstelgedrag voorkomt. Combineer zelfreflectie, zelfevaluatie én time management om effectiever te werken.

Een succesvol team bouwen volgens Google

3-04-2018

Een succesvol team wordt gevormd op basis van diverse sleutelkenmerken. Google heeft 5 belangrijke punten vrijgegeven voor het bouwen van een effectief team. Als iemand weet hoe het werkt, dan is het Google natuurlijk wel! Het Effectieve Werken legt je deze 5 aandachtspunten voor.

Je concentratie verbeteren op het werk? 7 tips!

29-05-2018

Je concentratie verbeteren op het werk? Dan moet je niet alleen denken aan meer focus, maar ook aan time management, aan de wil om meer vrije tijd te hebben en het stellen van prioriteiten. Het Effectieve Werken geeft je 7 focus tips om je concentratie te verbeteren en je tijd goed te beheren.

Meer focus in de zomer? - 5 tips!

25-05-2018

Meer focus in de zomer.. Veel mensen hebben moeite met productiviteit in de zomer. Werken in de zon zorgt voor een afname van de energie en dit merk je op je gemiddelde werkdag. Het Effectieve Werken geeft je 5 tips voor meer focus in de zomer. Deze zomertips voor het werk helpen je zeker verder.

Software voor teams kiezen: 5 aandachtspunten

20-08-2018

Software voor teams kiezen is niet eenvoudig, maar wel nodig voor een effectieve samenwerking. Het Effectieve Werken geeft 5 praktische tips.

6 taakbeheer tools voor teams

27-08-2018

Taakbeheer tools voor teams zijn cruciaal in deze tijd, maar welke taakbeheer tools kies je? Het Effectieve Werken heeft 6 tips voor effectieve teams.

Tijd voor e-mails verminderen: 3 makkelijke tips!

15-10-2018

Tijd voor e-mails verminderen? Goed idee! We besteden er namelijk te veel tijd aan, elke dag weer. Het Effectieve Werken geeft je praktische tips om e-mails te verminderen.

Productiever worden? Dan moet je het geluk vinden!

22-10-2018

Productiever worden hoeft niet lastig te zijn. Soms zijn het de kleine dingen waar je productiever én gelukkiger van wordt op het werk. Ontdek onze tips!