Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100
Het Effectieve Werken

Werk gedaan krijgen

De 7 grootste tijdrovers van kleine ondernemers

22-02-2018

Kleine ondernemers hebben meer met tijdrovers te maken dan grotere spelers op de markt. Zij doen immers meer zelf. Het Effectieve Werken geeft je inzicht in de zaken die het meest tijd kosten en waardoor je sneller last krijgt van stressgevoelens. Een time management cursus kan je helpen.

Werk sneller aan een opgeruimd bureau – 5 kantoortips!

9-01-2018

Met een opgeruimd bureau kun je tijd besparen. Een rommelig bureau en time management gaan niet samen. Wij geven je 5 kantoortips voor een nette werkplek.

Meer tijd voor jezelf? 7 tips!

15-01-2018

Meer tijd voor jezelf is altijd goed. Je hebt tijd voor jezelf nodig om elke dag het beste uit jezelf te halen. Het Effectieve Werken geeft je 7 tips!

Meer energie krijgen

18-01-2018

Meer energie in de ochtend zorgt voor een betere werkdag, maar hoe krijg je meer energie in de ochtend? Het Effectieve Werken geeft je praktische tips!

Social media time management is hard nodig!

22-01-2018

Social media time management is hard nodig op de werkvloer. De sociale kanalen kunnen de productiviteit namelijk snel omlaag brengen binnen het hele team.

Tijd besparen met apps? 4 aanraders!

25-01-2018

Tijd besparen met apps? Het kan! Het Effectieve Werken geeft je tips om met zakelijke apps tijd te besparen, zodat je minder stress ervaart en meer vrije tijd hebt!

Hoeveel slaap heb je nodig om optimaal te presteren?

29-01-2018

Hoeveel slaap heb je nodig om op het werk optimaal te presteren? Je productiviteit overdag hangt sterk samen met je slaappatroon. Beter slapen = beter werken.

De 10 beste tips tegen uitstelgedrag!

2-02-2018

Wat kan je doen aan uitstelgedrag? Leer meer over de 12 oorzaken van uitstelgedrag en bekijk de 10 tips om hier nu eindelijk eens wat aan te doen.

Tijd winnen? Assertiviteit op je werk helpt!

18-12-2017

Tijd winnen op de werkvloer door nee te leren zeggen. Assertiviteit is heel belangrijk als je altijd zelf de controle over je time management wilt houden.

Focus in balans: de sleutel tot succes

1-03-2018

Je focus in balans brengen is belangrijk als je optimaal succesvol wilt worden, zowel op het werk als thuis. Een evenwichtige focus biedt je veel voordelen en het heeft allemaal te maken met prioriteiten stellen. Het Effectieve Werken legt uit waarom het belangrijk is om je focus in balans te houden.

5 time management tips voor kantoormedewerkers

5-03-2018

Kantoortips nodig om effectiever te werken? Het Effectieve Werken geeft je 5 time management tips voor op kantoor. Zo reken jij makkelijk af met werkstress.

Als je ooit een time management cursus wilt volgen..

8-03-2018

Werk jij vanuit de ‘ooit-gedachte’? Dan zit je in de one day room! Gooi je uitstelgedrag aan de kant en onderneem actie. Het Effectieve Werken helpt je.

Sneller werken? 7 eenvoudige tips!

12-03-2018

Sneller werken zonder stress? Het kan! Vaak is het al mogelijk om sneller te werken door je werkwijze hier en daar wat aan te passen. Het hoeft niet moeilijk te zijn om op de gemiddelde werkdag wat tijd te besparen en sneller te kunnen genieten van vrije tijd. Time management kun je leren! Om te beginnen geeft Het Effectieve Werken je 7 eenvoudig toe te passen tips die je leren sneller en effectiever te werken zonder dat je meer stress ervaart.

Productief worden kost je een kwartier

15-03-2018

Productief worden kost je een kwartier van je tijd. Heb je moeite met een tijdrovende taak en val je terug op je uitstelgedrag? Dan kun je binnen 15 minuten werken de nodige wil en productiviteit vinden om de taak binnen een goede tijd af te ronden. Het Effectieve Werken legt je uit hoe dit werkt.

Gebruik kleine taken als jouw momentum

18-03-2018

Waar haal jij jouw momentum vandaan om aan die vervelende en langdurige taak te beginnen? Je hebt stuwkracht nodig om eraan te starten, zodat je uitstelgedrag voorkomt. Combineer zelfreflectie, zelfevaluatie én time management om effectiever te werken.

Perfectionisme staat effectief time management in de weg

22-03-2018

Perfectionisme op het werk staat een goed time management in de weg. Merk jij dat je veel stress ervaart door perfectionisme op de werkvloer? Leer dan los te laten, zodat je aan de slag kunt met het opnieuw indelen van je tijd. Goed time management zal je helpen weer te gaan genieten.