Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100
Het Effectieve Werken

Werkplek

Tijd besparen op social media activiteiten? 4 tips!

6-08-2018

Social media activiteiten kosten je veel tijd. Wil jij tijd besparen op jouw social media activiteiten? Het Effectieve Werken geeft je 4 tips!

Werk sneller aan een opgeruimd bureau – 5 kantoortips!

9-01-2018

Met een opgeruimd bureau kun je tijd besparen. Een rommelig bureau en time management gaan niet samen. Wij geven je 5 kantoortips voor een nette werkplek.

Meer tijd voor jezelf? 7 tips!

15-01-2018

Meer tijd voor jezelf is altijd goed. Je hebt tijd voor jezelf nodig om elke dag het beste uit jezelf te halen. Het Effectieve Werken geeft je 7 tips!

Social media time management is hard nodig!

22-01-2018

Social media time management is hard nodig op de werkvloer. De sociale kanalen kunnen de productiviteit namelijk snel omlaag brengen binnen het hele team.

De 10 beste tips tegen uitstelgedrag!

2-02-2018

Wat kan je doen aan uitstelgedrag? Leer meer over de 12 oorzaken van uitstelgedrag en bekijk de 10 tips om hier nu eindelijk eens wat aan te doen.

Voorkom een burn-out met time management!

19-02-2018

Een burn-out voorkomen met time management. Wie goed is in prioriteiten stellen en in tijd indelen is ook beter in staat om werkstress te verlagen. Een cursus van Het Effectieve Werken kan jou helpen om overspannenheid of een burn-out te voorkomen.

Een succesvol team bouwen volgens Google

3-04-2018

Een succesvol team wordt gevormd op basis van diverse sleutelkenmerken. Google heeft 5 belangrijke punten vrijgegeven voor het bouwen van een effectief team. Als iemand weet hoe het werkt, dan is het Google natuurlijk wel! Het Effectieve Werken legt je deze 5 aandachtspunten voor.

3 Tips voor effectief samenwerken in een team

16-04-2018

Effectief samenwerken om een hoge productiviteit te bereiken met je team. Het is niet altijd eenvoudig om een team succesvol te laten zijn. Wil jij een team bouwen dat optimaal effectief is? Lees dan bij Het Effectieve Werken de 3 belangrijkste basisfactoren waar een team aan moet voldoen.

Time management voor verschillende medewerkers

19-04-2018

Er zijn diverse soorten medewerkers te vinden op de werkvloer. In de basis kunnen we vier soorten medewerkers onderscheiden en deze gaan allemaal op een andere manier om met time management. Het Effectieve Werken geeft time management tips voor iedere soort medewerker op de werkvloer.

5 Redenen om te werken met takenlijstjes

23-04-2018

Werken met takenlijstjes is heel goed voor je time management. Je kunt veel belangrijke voordelen ervaren door te gaan werken met takenlijstjes. Het Effectieve Werken geeft je 5 goede redenen om vandaag nog te starten met goed georganiseerde takenlijsten om je werkdag leuker en makkelijker te maken.

5 tips om meer productiviteit uit je kantoor te halen

13-08-2018

Productiviteit uit je kantoor halen? Het kan, door aandacht te besteden aan de juiste zaken. Het Effectieve Werken geeft je 5 tips voor meer productiviteit.

Time management en slim omgaan met kritiek

3-07-2018

Omgaan met kritiek op het werk is niet altijd eenvoudig, maar er zijn zeker wel manieren om dit goed aan te pakken. Wie niet met kritiek kan omgaan ervaart vaak problemen met time management. Het Effectieve Werken geeft je praktische tips voor goed omgaan met kritiek op het werk.

4 tips om het ziekteverzuim in je team te verminderen

5-07-2018

Een hoog ziekteverzuim in je team, wat kun je daar nu aan doen? Er zijn veel manieren om je team effectiever te maken en het ziekteverzuim te verlagen. Het Effectieve Werken geeft je 5 praktische tips om ervoor te zorgen dat het ziekteverzuim vermindert en jouw team de doelen wél behaalt.

Uitstelgedrag door angsten: hoe zit dat precies?

9-07-2018

Uitstelgedrag door angsten die je ervaart. Het komt veel voor. Het Effectieve Werken geeft je inzicht in de 3 belangrijkste angsten die uitstelgedrag veroorzaken.

Welke factoren veroorzaken een burn-out?

12-07-2018

Welke factoren veroorzaken burn-out klachten? Het Effectieve Werken laat je zien dat een burn-out niet altijd hoeft te worden veroorzaakt door je dagelijkse werk.

5 teambuildingoefeningen voor meer productiviteit

9-08-2018

Teambuildingoefeningen voor meer effectiviteit en productiviteit binnen je team? Het Effectieve Werken geeft je 5 praktische tips voor teambuilding.