Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100

 

Het Effectieve Werken
8.9 van 10
391 beoordelingen
Ik vond het 2 hele prettige en leerzame dagen. Na de eerste cursusdag kan je al aan de slag met de eerste stappen waardoor je n g meer uit de tweede cursusdag kan halen. Je le...
De alle eerste ervaring m.b.t. de inschrijving niet heel positief. Ik ontving mails die niet voor mij waren bedoeld en mijn wijziging wat betreft de data van training waren ni...
Het was een prettige ervaring. De training is hands-on gericht op de praktijk en direct inzetbaar. Ik heb mijn werkwijze kunnen makkelijk kunnen aanpassen en heb er veel voord...
Erg positief en duidelijk verhaal waar iedereen goed mee uit de voeten kan.
Nuttige training die daarna vooral veel gedaan moet worden om er zelf handigheid en een systeem in te krijgen.
Bekijk alle reviews

Disclaimer

Disclaimer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:

Informatie op deze website
Het effectieve werken besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Het effectieve werken wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie en behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Functioneren van deze website
Het effectieve werken garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Het effectieve werken is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Het effectieve werken aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Virussen
Het effectieve werken garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.