Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100

 

Het Effectieve Werken
8.9 van 10
415 beoordelingen
Na toch even zoeken naar iets wat bij mij paste kwam ik uit bij Het Effectieve Werken. Het eerste contact verliep snel en prettig.
Juiste aanpak van gevraagde coaching voor ons. En tijdens de dag ook voldoende ruimte om andere dingen te bespreken.
Heel postiev en tastbaar resultaat.
Ik heb een goede ervaring met het effectieve werken. Fijne manier van training geven.
Enorm nuttige trainingssessies gehad waarbij o.a. doeldenken en het effectief omgaan met binnenkomend werk behandeld werden. Heb er elke dag nog profijt van
Bekijk alle reviews

Disclaimer

Disclaimer

Het zich toegang verschaffen tot en het gebruiken van deze site, betekent dat de gebruiker kennis heeft genomen van onderstaande voorwaarden, deze te begrijpen, daarmee in te stemmen en daaraan gebonden te zijn:

Informatie op deze website
Het effectieve werken besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de gegevens op deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Het effectieve werken wijst iedere vorm van aansprakelijkheid van de hand voor onvolkomenheden dan wel onjuistheden in de op of via deze site weergegeven informatie en behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen.

Functioneren van deze website
Het effectieve werken garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken toegankelijkheid van deze website of de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Het effectieve werken is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in de aangeboden informatie en diensten.

Verwijzingen en hyperlinks
Verwijzingen naar of hyperlinks met andere websites dienen alleen ter informatie van de gebruiker. Het effectieve werken aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van internetsites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Virussen
Het effectieve werken garandeert niet dat de informatie, software dan wel verwijzingen of hyperlinks die via deze website toegankelijk zijn, vrij zijn van virussen of vergelijkbare schadelijke componenten.