Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100
Het Effectieve Werken

 

Het Effectieve Werken
8.9 van 10
471 beoordelingen
Er wordt snel gereageerd. Plaats cursus is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.
De eerste ervaring was iets te eager een kijk op de website en download brochure leverde direct mails linkedin search connectieverzoek etc. De website is te druk waardoor de p...
Duidelijke heldere training goede oefeningen. Er wordt meegedacht over specifieke eigen situaties
Duidelijke heldere uitleg tijdens de training waar van de cursist een pro-actieve houding wordt verwacht.
Een goed bedrijf die een no-nonsense -aanpak hanteert. Binnen 2 dagen was duidelijk of HetEffectieveWerken.nl iets voor ons kon betekenen en een afspraak voor training gemaakt...
Bekijk alle reviews

Onze klanten

Wij werken voor grote en kleine organisaties in Nederland, België en Duitsland. Hieronder vindt u een greep uit onze klantenkring onderverdeeld naar een aantal branches. 

Agrarisch
Bouw
Financieel
Handel
ICT
Industrie
Onderwijs
Overheid
Zakelijke dienstverlening
Zorg
 • Wat deelnemers over ons zeggen

  “Hoe heb jij de training ervaren en het effect ervan voor jouw werk?” Dat is wat wij na een training actief vragen aan deelnemers. Op de ervaring-site van The Feedback Company laten deelnemers hun referentie achter, evenals op onze evaluatieformulieren.

   

  • De middelen om effectief te werken zijn dichterbij dan je denkt! Een motiverende training die enthousiast maakt om direct in de praktijk toe te passen!
   Jelmer – Lisa, Projectleider/medewerker

   

  • Handige tips gekregen om mijn werk beter te organiseren en hoe je zelf beter communiceert En bereikbaar bent!
   Gemeente Enschede PMBE – Kees Bosman, Project assistent

   

  • Deze cursus heeft mij doen inzien dat het belangrijk is om niet te veel in je hoofd te houden. Het geeft je enorm veel rust en bied je overzicht als je alles efficiënt op een centrale plek vast kunt leggen.
   Overheid – Hoffman, Beheerder

   

  • Ik heb een beter inzicht gekregen in hoe ik orde kan krijgen in de hoeveelheid taken en werkzaamheden tijdens mijn dagelijkse werk. I
   ppel Civiele Betonbouw – M. Adriaans, Werkvoorbereider

   

  • De toepasbaarheid van de lesstof is uitermate geschikt voor de praktijk. Een ieder kan op zijn/haar werkgebied hiermee uit de voeten!
   Van der Ende – Gijs van Langeveld, Trainer

   

  • Een zeer nuttige training waar je in de praktijk ook iets aan hebt. Prettige bijkomstigheid; de training word gegeven in een prettige ongedwongen sfeer: dankzij de trainer Judith!
   Gemeente Valkenswaard – Bart Aerts, Kwaliteitsmedewerker

   

  • Interessante info in tips. Heb het idee dat het me meer rust gaat opleveren en meer resultaat.
   Zorgloket – Jolien, Consulent

   

  • Deze training is erg goed toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Daarbij meer structuur in je werk, waardoor meer effectiviteit en efficiency. U
   Univé Oost – H. Kruse, Hyp. Afdeling binnendienst

   

  • Goede handvatten gekregen om voor de toekomst een goede werkomgeving te creëren v.w.b. de drukte / werkzaamheden.
   Contour BV – W. Wullink-Oonk, Management Assistente

   

  • Een enerverende dag met een enthousiaste trainer waarin ik veel geleerd heb wat zeker toepasbaar is!
   ROC West-Brabant – Ilse Caleus, Medewerker P&O

   

  • Bevestigt wat is door zelfstudie had opgepikt en geeft handvaten voor verdere ontwikkeling.
   Saxion – D. Annema, Manager

   

  • Het heeft me bewust gemaakt wat nu een doel en een middel is. Ik heb tools gekregen om bewust te maken of werkzaamheden echt belangrijk zijn of dat ik dat alleen maar ‘’denk’’.
   Rabobank – W. Kempinga COB

   

  • Een goede, duidelijke training waarbij de praktische toepassing centraal staat en die toegespitst is op de moderne werkwijzen Advisor ICT – Bas van de Graaf, Bedrijfsbureau 

   

   Offerte aanvragen Brochure downloaden

 • Uit de nieuwsflits van het Servicecentrum Informatie van Saxion Hogeschool:
   
  De afdeling PSA heeft gisteren als team de training effectief werken gevolgd. De training is als zeer leuk en nuttig ervaren. In de training leer je op welke wijze je je werk kunt organiseren en ervoor kunt zorgen dat je al je acties organiseert. In de aanhef van de training staat: "Meer rust en overzicht in je werk en in je hoofd? Beter leren hoe je al je taken, informatieprikkels op een effectieve manier kunt verwerken en uitvoeren? Gemakkelijker keuzes maken en prioriteiten stellen? Meer invloed hebben op alle dagelijkse ‘onderbrekingen’? Slimmer gebruik maken van je email-pakket? Wil jij een denk-, beslis- en werkmethodiek aanleren die jou in je werk en in privé echt effectiever maakt?" De bovenstaande zaken komen in de training echt aan de orde en hiervoor wordt een goede werkwijze aangeboden, die natuurlijk wel de discipline vraagt om het ook daadwerkelijk uit te voeren en in je systeem van werken op te nemen.


Wij werken voor