Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100
Het Effectieve Werken

 

Het Effectieve Werken
8.9 van 10
526 beoordelingen
Prettige communicatie. Goede afstemming over het gewenste resultaat.
Duidelijke aansprekende info wat er voor gezorgd heeft dat ik me heb ingeschreven. Ondanks veel info wel bekent is in de training is het krachtig door manier dat het aangebode...
Ik ben zeer tevreden over de training. Het heeft me ten eerste doen nadenken over waarom ik dit werk eigenlijk ben gaan doen en het heeft me ge nspireerd om vaker de diepgang...
Inhoudelijke training door empathische aardige trainer met verstand van zake. Ik vreesde een dag vol tips en trucs met als gevolg dat iedereen dat 2 weken probeert en dat he...
Een fijne trainer legt alles goed uit. Staat open voor alle vragen en motiveert om te starten met de veranderingen. Na de eerste training dag genoeg tijd en ruimte gekregen ...
Bekijk alle reviews

Ben jij geschikt?

Ben jij geschikt?

Ontdek hier of een training in Effectief Werken (Modern Timemanagement)
iets voor jou is.

Hieronder vind je een 10-tal 'effectiviteitsvragen' waarvoor wij praktische handvatten en werkende oplossingen aandragen. Als jij jezelf herkent in deze vragen, zien we je graag in de training.  

Vraag 1
Volgens mij werk ik al best effectief, maar ik ben nieuwsgierig waar het nog beter en slimmer kan. Ik wil graag het maximale eruit halen.

Vraag 2
Ik kom door allerlei geregel en gedoe te weinig toe aan dat wat ik eigenlijk wil doen.

Vraag 3
De hele dag door heb ik te maken met interrupties, afleiding, prikkels en onderbrekingen.

Vraag 4
Ik zou het heel prettig vinden als ik op ieder moment volledig overzicht heb over alles in mijn werk waar ik nog iets mee moet.

Vraag 5
Prioriteiten stellen - soms heb ik zoveel werk liggen dat ik niet meer weet waar ik moet beginnen.

Vraag 6
Ik voel mij regelmatig druk in mijn hoofd. Het lijkt mij heerlijk om met een rustig gevoel de hele dag echt lekker aan het werk te zijn.

Vraag 7
Mijn inbox is heel vol en er komt alleen maar meer bij. Hoe gebruik ik mijn mailbox dusdanig dat ik er juist orde en overzicht mee creeer?

Vraag 8
Ik wil mijn werk, projecten en grotere klussen graag zo plannen dat ik op een dag ook echt doe wat ik mij had voorgenomen.

Vraag 9
Ik wil leren om - ook op drukke momenten - bewust te communiceren zodat ik scherp heb wat een ander van mij vraagt, mijn grenzen beter kan aangeven en ook eens gewoon 'nee' kan zeggen.

Vraag 10
Ik merk dat ik grotere projecten of lastige klussen voor mij uit schuif.

En? Herkenbaar? Ben jij geholpen met een concrete oplossing voor bovenstaande vragen? In dat geval zien we jou graag in een van onze trainingen.

Trainingen voor jezelf:

  • Individuele inschrijving open training - 2 dagen - programma
  • Individueel trainen op jouw werkplek - 1 dag - programma

Trainingen voor groepen:

  • Maatwerk voor groepen voor 1 of 2 dagen programma
  • Workshops voor groepen van 2 uur tot 1 dagdeel - programma