Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100
Het Effectieve Werken

 

Het Effectieve Werken
8.9 van 10
471 beoordelingen
Er wordt snel gereageerd. Plaats cursus is makkelijk te bereiken met openbaar vervoer.
De eerste ervaring was iets te eager een kijk op de website en download brochure leverde direct mails linkedin search connectieverzoek etc. De website is te druk waardoor de p...
Duidelijke heldere training goede oefeningen. Er wordt meegedacht over specifieke eigen situaties
Duidelijke heldere uitleg tijdens de training waar van de cursist een pro-actieve houding wordt verwacht.
Een goed bedrijf die een no-nonsense -aanpak hanteert. Binnen 2 dagen was duidelijk of HetEffectieveWerken.nl iets voor ons kon betekenen en een afspraak voor training gemaakt...
Bekijk alle reviews

Over Het Effectieve Werken

Over ons

Het Effectieve Werken is specialist in trainen van medewerkers in effectief werken. In de volksmond ook wel (Modern) Timemanagement genoemd. Dat is wat we doen. Niet meer.
En niet minder. Omdat je volgens ons maar in 1 vakgebied echt kunt uitblinken.

Wij hebben ons erop gericht om heel werkend Nederland te trainen en coachen
in effectiever werken. Met als resultaat: meer plezier en meer effect in je werk!
Omdat werken leuk moet zijn. En tot resultaat moet leiden. Logisch toch?!

Nieuwsgierig naar onze organisatie, visie en ambities? Lees hieronder alles over ons.

 • Arjan Bloemendaal

  oprichter, ondernemer en trainer

  Elke dag ben ik weer opnieuw blij met mijn werk en dat wat onze training voor deelnemers kan betekenen in het organiseren van hun werk voor rust, overzicht, controle en structuur. Voor ‘meer plezier en meer effect’! Ik doe dat samen met een enthousiast team. Lees met mij mee wie dat allemaal zijn...

  Rob Pijlman

  Ondernemer / trainer

  Rob is een persoonlijkheid die op geheel eigen wijze anderen (en mij) spiegelt, confronteert, motiveert, inspireert en aanzet om jezelf echt te zien en positief te verbeteren. De wijze waarop Rob dat doet in zijn trainingen is vanuit zijn hart.  Dat merk je, dat voel je en dat raakt je doordat zijn inzichten vaak treffend zijn.  In trainingen zet hij jou in je kracht waardoor jij groeit in effectiviteit!

  Martin van Limbeek

  Ondernemer / trainer

  Martin is trots dat hij deel uitmaakt van Het Effectieve werken team.. Hij gelooft in inspiratie door echtheid. In geen enkel boek leer je hoe te inspireren, dat komt uit je hart en uit de diepe wens om anderen echt te helpen. Als trainer / ondernemer binnen Het effectieve werken ziet Martin de  combinatie van inspiratie en een bewezen methodiek waardoor je in iedere training de deelnemer raakt om het morgen nog beter te doen, effectief te gaan doen.

  Martin Beld

  Trainer

  Veelzijdigheid is wat Martin inbrengt in ons team en voor de deelnemers. Handig in techniek en automatisering, bijzonder breed geinteresseerd in persoonlijke effectiviteit en groei en een geboren aanleg in contact maken met mensen. Op kantoor wisselt Martin geconcentreerd werken af met tussendoor humorvolle nuchtere grappen en dat is ook kenmerkend voor zijn trainingen. Hij komt voor jou om je te trainen in jouw groei, maar dan wel met plezier en met humor.

  Arjan Bieleveldt

  Trainer

  Mijn collega waar ik geboeid naar luister als hij zijn inbreng deelt over effectief werken. Na zelf een paar jaar terug een training te hebben gevolgd is Arjan helemaal enthousiast geworden. Doorleeft ondertussen het vakgebied effectiviteit in al zijn facetten. Is hier vanuit grote interesse dagelijks actief mee bezig. Staat wekelijks te popelen om te trainen. Maakt jou direct enthousiast met zijn enthousiasme. En helpt jou met passie om de juiste oplossingen te vinden voor jouw effectiviteit-vraagstukken.

  Suzan Menkehorst

  Trainer

  Blinkt uit door haar natuurlijk talent in het aanvoelen van situaties en mensen. Ziet snel waar de bijzonderheden en oplossingen liggen en kan deze met veel humor en op een gevatte wijze op een prettige manier overbrengen. Met Suzan ga je echt samen aan de slag om meer te bereiken: een 'partner' die er voor jou is en samen jouw time management uitdagingen aanpakt. Ik ken Suzan al jaren uit het trainersvak en door haar mensen-mens-interesse komt ze altijd weer op mijn pad. Ook voor mij een waardevolle samenwerking!

  Ronald Jonker

  Trainer

  Samen aan de slag en meters maken. Heerlijk vindt Ronald dat. Humor, een goede sfeer en zijn rustige uitstraling gecombineerd met inhoud en enthousiasme zijn de ingrediënten van zijn trainingen. Ronald is een trainer die alles uit de kast haalt om deelnemer te helpen daadwerkelijk het maximale effect uit de training te bereiken in de praktijk

 • Waar wij voor gaan! Waar wij voor staan!

  Meer plezier en meer effect in je werk

  Heel werkend Nederland met meer rust en meer plezier echt effectiever laten werken.
  Daarin maken wij het verschil!

  Hoe we dat doen?
  Door het borgen van opmerkelijke resultaten in timemanagement-oplossingen. 
  Met persoonlijke aandacht en trainen met blijvend effect. 
  Dat doen we door actief te trainen - DOEN! 
  Door heel gericht aan te sluiten bij jouw praktijk. En jou plezierig te confronteren. 

  Waarom? 
  Omdat rust, overzicht en plezier nu eenmaal een goed gevoel geeft. 
  Voor jou. Voor ons. Voor werkend Nederland!

  Specialist
  Dat is wat we dus doen. Niet meer. En niet minder. Omdat je volgens ons maar in 1 vakgebied echt kunt uitblinken. En wij weten waar we het over hebben, want het Effectieve Werken is 100% specialist in timemanagement oplossingen.

  We combineren het beste op het gebied van werkmethodieken, timemanagement en ondersteunende middelen. Daarvoor hebben we doordachte oplossingen die echt werken. We geloven alleen in oplossingen die gemakkelijk zijn aan te leren. En gemakkelijk zijn vol te houden.

 • Onze training werkt echt!

  Dat beloven we jou! Onze training werkt echt. En heeft een duurzaam resultaat.
  Lees hieronder waardoor dat komt.


  1. Wij zijn 100% specialist
  Omdat je volgens ons maar in 1 ding uit kunt blinken. Onze trainers zijn 100% specialist in effectief werken en timemanagement. En dat merk je!


  2. Gemakkelijk aan te leren. Eenvoudig vol te houden.

  We houden het graag zo eenvoudig mogelijk. Voor alles wat we trainen geldt: Gemakkelijk aan te leren. Eenvoudig vol te houden.


  3. Bewezen methoden van wereld’s grootste effectiviteits-guru’s

  Je leert in onze training methoden en technieken met een bewezen positief effect. Meer rust in je hoofd. Meer grip. En meer productiviteit.


  4. Gedegen training vanuit 6 bewezen invalshoeken

  Je verbetert je werkorganisatie. En krijgt meer invloed op je omgeving.
  Waarom deze 6 invalshoeken? Heel simpel omdat het werkt.
  Eindresultaat: aantoonbaar winst in effectiviteit.

  1. 100% overzicht en rust in je hoofd - een bewezen werkmethodiek
  2. Prioriteren en plannen vanuit jouw doelen
  3. Slim gebruik van je hulpmiddelen
  4. Een dag- en weekplanning die wel werkt
  5. Onderbreking en afleiding ‘de baas’
  6. Je eigen invloed vergroten. Effectief in samenwerking.


  5. Al tijdens de training aan de slag

  We trainen zo praktisch mogelijk. Al tijdens de training ga je dus aan de slag. Je oefent de methodieken die we trainen. En verbetert de inrichting van je mailsysteem. Zodat je er de volgende werkdag gemakkelijk mee verder kunt.


  6. Na de training ondersteunen we je 4 maanden pro-actief
  Zodat je alles wat je leert blijvend toe kunt passen.
  Lees hier meer over onze 4 maanden follow-up.

 • 4 maanden follow-up voor blijvend effect!

  Blijvend effect voor jou. Dat is waar wij voor gaan! Daarom ondersteunen we jou na de training nog 16 weken lang pro-actief. Met als doel dat jij je eigen effectiviteit aantoonbaar verbetert. Zodat je er de rest van je leven voordeel van hebt.

  We ondersteunen je op 3 manieren.


  1. De 6 invalshoeken ‘aangescherpt’

  In de training ontwikkel jij je effectiviteit vanuit 6 invalshoeken.
  Deze invalshoeken komen één voor één terug in een wekelijkse coachingsmail met inspiratie, een video, concrete tips of een reflectievraag. Na 6 perioden van 3 weken heb jij je vaardigheden in iedere invalshoek nog verder aangescherpt.


  2. We zoeken pro-actief contact met jou

  De trainer zoekt tijdens de e-coachingsperiode van 18 weken pro-actief contact met jou. Wat lukt je al goed? Waar loop je nog tegenaan? Deel je uitdagingen met de trainer, en we helpen je echt vooruit.


  3. Al jouw vragen beantwoord

  Heb je een vraag? Mail jouw trainer. We komen altijd met een antwoord, waar jij wat aan hebt. Gaat het niet per mail? Pak gerust de telefoon. We helpen je graag en altijd verder!

   

 • Het gaat ons om jou

  Effectief Werken blijft iets individueels. Erg belangrijk dus dat jij oplossingen ontwikkelt die passen in jouw functie en jouw praktijk. En bij jouw voorkeuren. Zodat jij er blijvend iets aan hebt. Lees hier hoe jij dat merkt in onze trainingstrajecten


  1. Jouw leerwensen staan centraal

  We brengen in kaart wat jij echt wilt bereiken. Tijdens de training maken we de koppeling tussen jouw leerwensen en de methodieken die we trainen.


  2. Aansluiting bij jouw praktijk

  Zodat jij er in jouw functie en in jouw werkomgeving echt mee kunt werken. Zo hebben we onze methode eenvoudig toepasbaar gemaakt in het emailpakket waar jij dagelijks mee werkt (Outlook, Notes, Groupwise, Gmail etc.)


  3. Jij krijgt volop aandacht

  Ook in groepstrainingen sluiten onze trainers aan bij jouw belangrijkste leerdoelen. En dat maakt echt verschil!


  4. Gemakkelijk aan te leren. Eenvoudig vol te houden

  We hebben bewezen methodieken van de grootste timemanagement-guru’s in de wereld voor jou nog toegankelijker gemaakt. Om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.


  5. We ondersteunen je tot 4 maanden na de training pro-actief

  Speciaal voor jou! Een uitgebreid follow-up programma waarmee we jou pro-actief helpen om alles wat je hebt geleerd blijvend toe te passen.


Wij werken voor