Wie we zijn
 • Rob Pijlman

  Ondernemer / trainer

  Rob is een persoonlijkheid die op geheel eigen wijze anderen (en mij) spiegelt, confronteert, motiveert, inspireert en aanzet om jezelf echt te zien en positief te verbeteren. De wijze waarop Rob dat doet in zijn trainingen is vanuit zijn hart.  Dat merk je, dat voel je en dat raakt je doordat zijn inzichten vaak treffend zijn.  In trainingen zet hij jou in je kracht waardoor jij groeit in effectiviteit!

 • Martin van Limbeek

  Ondernemer / trainer

  Martin is trots dat hij deel uitmaakt van Het Effectieve werken team.. Hij gelooft in inspiratie door echtheid. In geen enkel boek leer je hoe te inspireren, dat komt uit je hart en uit de diepe wens om anderen echt te helpen. Als trainer / ondernemer binnen Het effectieve werken ziet Martin de  combinatie van inspiratie en een bewezen methodiek waardoor je in iedere training de deelnemer raakt om het morgen nog beter te doen, effectief te gaan doen.

 • Suzan Menkehorst

  Trainer

  Blinkt uit door haar natuurlijk talent in het aanvoelen van situaties en mensen. Ziet snel waar de bijzonderheden en oplossingen liggen en kan deze met veel humor en op een gevatte wijze op een prettige manier overbrengen. Met Suzan ga je echt samen aan de slag om meer te bereiken: een 'partner' die er voor jou is en samen jouw time management uitdagingen aanpakt. Ik ken Suzan al jaren uit het trainersvak en door haar mensen-mens-interesse komt ze altijd weer op mijn pad. Ook voor mij een waardevolle samenwerking!

 • Maarten Klos

  Trainer

  In zijn training zorgt maarten voor een veilige sfeer en een heldere focus op verbeteren in effectiviteit. Zijn duidelijke uitleg doorspekt met humor maken je enthousiast om echt een stap voorwaarts te zetten. Zo helpt hij je echt vooruit.

 • Esther Vlaanderen

  Trainer

  Leren en ontwikkelen in (persoonlijke) effectiviteit loopt als een rode draad door haar loopbaan. Esther is betrokken. Oplossingsgericht. En altijd positief. Esther helpt jou om je eigen effectiviteit te verbeteren. Op een manier die past bij jou. Wat gaat goed, en wat kan (nog) beter? staat centraal in haar aanpak.

 • Karen Visser

  Trainer

  Als teamtrainer slimmer werken en senior professional organizer begeleidt Karen Visser mensen die in hun werk met meer plezier productief willen zijn. Door goed te kijken naar iemands werkstijl en context geeft ze advies en ondersteuning voor een aanpak op maat. Ze gelooft in de focus op praktische toepasbaarheid, omdat échte verandering pas komt als iemand concreet in beweging weet te komen. Karen volgt de ontwikkelingen in slimmer werken op de voet en draagt met haar boeken (onder meer over uitstelgedrag en infodetox) ook bij aan de kennisdeling over dit onderwerp.

 • Pauline Kanger

  Trainer

  Pauline leert teams en individuele medewerkers hoe zij meer uit hun werkdagen kunnen halen. Vanuit de overtuiging dat iedereen in zijn of haar manier van werken verbeteringen kan doorvoeren waardoor het uitvoeren van het werk gemakkelijker gaat én er tijd wordt gespaard, geeft zij trainingen gericht op het optimaal organiseren van werk en werkplek. Met als resultaat overzicht en controle over tijd, taken en werkomgeving.

  Kernwoorden die Pauline karakteriseren zijn: praktisch en pragmatisch, rustig en respectvol, vakkundig, inlevingsvermogen, oplossingsgericht.

 • Annemiek Tigchelaar

  Trainer

  Wil jij grip op je e-mail en tijd of je werkstress verlagen ? Dan ben je bij Annemiek Tigchelaar aan het juiste adres. Als trainer, stresscoach en senior professional organizer helpt zij teams en individuele medewerkers met het organiseren van tijd en taken. Het is haar passie om samen te puzzelen en te zoeken naar wat er voor jou écht werkt, zodat jij je kunt focussen op wat je het liefste doet.

 • Cathy Hoekstra

  Trainer

  Als coach en trainer slimmer werken richt Cathy zich vooral op de praktische toepasbaarheid van alle theorieën en werkmethodes, direct hands-on in je agenda, mail en werkplanning. Met humor en betrokkenheid zorgt ze dat mensen overzicht hebben en daardoor in hun vrije tijd ook echt vrij kunnen zijn zodat ze met veel energie en plezier hun werk kunnen doen.

   

 • Eeske van Royen

  Trainer

  Eeske van Royen is trainer en Senior Professional Organizer. Zij helpt professionals die door de waan van de dag of door een hoge werkdruk niet aan hun belangrijke taken toekomen en daardoor het overzicht in hun werk kwijt zijn. Door met de professionals onder andere aan de slag te gaan op het gebied van prioriteren, realistisch plannen, overzicht creëren, focus houden en e-mail managen, ervaren zij meer rust en krijgen ze meer gedaan.

 • Janny Brusselers

  Trainer

  Als effectiviteitstrainer begeleidt Janny kenniswerkers om hun persoonlijke effectiviteit te vergroten en slimmer te werken. Met haar persoonlijke benadering, bevlogenheid en flexibele aanpak helpt ze je om je Tijd, Taken en Techniek anders te organiseren, zodat je rust, ruimte en overzicht krijgt en tijd overhoudt om te doen wat jij belangrijk vindt.

 • Anke Algera

  Trainer

  Anke is als bedrijfskundige opgeleid en heeft na verloop van de tijd de keuze gemaakt zich te specialiseren als professional organizer. Zo kan ze zich focussen op mensen en teams die moeite hebben met het organiseren en plannen van hun werk. Ze werkt graag voor mensen die in de hun beschikbare tijd met meer voldoening beter willen presteren.

  De vraag van de klant staat bij haar centraal en ze is ervan overtuigd dat er voor iedereen een mogelijkheid is om goed te plannen en werk handig en slim te organiseren. Als je gevonden hebt wat voor jou werkt, werk je snel en met plezier.

  Naast noordelijke nuchterheid is ze open en toegankelijk en geniet ze van het unieke van ieder individu.

Ambitie

Waar wij voor gaan! Waar wij voor staan!

Meer plezier en meer effect in je werk

Heel werkend Nederland met meer rust en meer plezier echt effectiever laten werken.
Daarin maken wij het verschil!

Hoe we dat doen?
Door het borgen van opmerkelijke resultaten in timemanagement-oplossingen. 
Met persoonlijke aandacht en trainen met blijvend effect. 
Dat doen we door actief te trainen - DOEN! 
Door heel gericht aan te sluiten bij jouw praktijk. En jou plezierig te confronteren. 

Waarom? 
Omdat rust, overzicht en plezier nu eenmaal een goed gevoel geeft. 
Voor jou. Voor ons. Voor werkend Nederland!

Specialist
Dat is wat we dus doen. Niet meer. En niet minder. Omdat je volgens ons maar in 1 vakgebied echt kunt uitblinken. En wij weten waar we het over hebben, want het Effectieve Werken is 100% specialist in timemanagement oplossingen.

We combineren het beste op het gebied van werkmethodieken, timemanagement en ondersteunende middelen. Daarvoor hebben we doordachte oplossingen die echt werken. We geloven alleen in oplossingen die gemakkelijk zijn aan te leren. En gemakkelijk zijn vol te houden.

Waarom het werkt

Onze training werkt echt!

Dat beloven we jou! Onze training werkt echt. En heeft een duurzaam resultaat.
Lees hieronder waardoor dat komt.


1. Wij zijn 100% specialist
Omdat je volgens ons maar in 1 ding uit kunt blinken. Onze trainers zijn 100% specialist in effectief werken en timemanagement. En dat merk je!


2. Gemakkelijk aan te leren. Eenvoudig vol te houden.

We houden het graag zo eenvoudig mogelijk. Voor alles wat we trainen geldt: Gemakkelijk aan te leren. Eenvoudig vol te houden.


3. Bewezen methoden van wereld’s grootste effectiviteits-guru’s

Je leert in onze training methoden en technieken met een bewezen positief effect. Meer rust in je hoofd. Meer grip. En meer productiviteit.


4. Gedegen training vanuit 6 bewezen invalshoeken

Je verbetert je werkorganisatie. En krijgt meer invloed op je omgeving.
Waarom deze 6 invalshoeken? Heel simpel omdat het werkt.
Eindresultaat: aantoonbaar winst in effectiviteit.

 1. 100% overzicht en rust in je hoofd - een bewezen werkmethodiek
 2. Prioriteren en plannen vanuit jouw doelen
 3. Slim gebruik van je hulpmiddelen
 4. Een dag- en weekplanning die wel werkt
 5. Onderbreking en afleiding ‘de baas’
 6. Je eigen invloed vergroten. Effectief in samenwerking.


5. Al tijdens de training aan de slag

We trainen zo praktisch mogelijk. Al tijdens de training ga je dus aan de slag. Je oefent de methodieken die we trainen. En verbetert de inrichting van je mailsysteem. Zodat je er de volgende werkdag gemakkelijk mee verder kunt.


6. Na de training ondersteunen we je 4 maanden pro-actief
Zodat je alles wat je leert blijvend toe kunt passen.

4 maanden follow-up


Omdat het gemakkelijk is aan te leren

Je ontwikkelt jouw eigen aanpak, werkmethodiek, besluitvorming en denkpartonen vanuit verschillende invalshoeken die we met jou trainen. 
Waarom deze 5 invalshoeken? Heel simpel: omdat het werkt! 
En omdat het simpel is te leren. Eindresultaat: aantoonbaar winst in effectiviteit.


Omdat het gemakkelijk is vol te houden

De training moet voor jou echt blijvend werken. Daarom bieden we als extra 
nog 4 maanden follow 'up aan. Na elke training. Om jou te helpen de manier van denken, werken en beslissen goed onder de knie te krijgen en te houden. Kortom, de oplossing die we jou bieden in jouw timemanagement-vraagstuk kun je echt blijvend toepassen voor meer effect in je werk. Dat doen we door jou nog vier maanden lang te ondersteunen.


De 5 invalshoeken in de training:

 • Invalshoek 1

Een bewezen denk-, beslis-, en werkmethodiek voor 100% overzicht over echt alles in je werk. Uiteraard stemmen we de methodiek af op jouw werk. 
> verwerken van alles wat op je af komt 
> 100% overzicht creëren 
> alles waar jij voor kiest effectief en efficient uitvoeren 
> plannen van je projecten en grotere voornemens 
> inrichten van al je werkplekken: op kantoor, maar ook onderweg of extern

 • Invalshoek 2

Vanuit de vraag: "wat is effectiviteit" gaan we aan de slag met jouw doelen. 
We maken jouw doelen en activiteiten scherp zodat jij de juiste prioriteiten kunt kiezen. 
> 100% overzicht over wat voor jou belangrijk is 
> vanuit je doelen de juiste activiteiten voor meer resultaat 
> je weet hoe en welke prioriteiten je moet stellen

 • Invalshoek 3

Slim gebruik maken van hulpmiddelen. Wij helpen jou om je e-mailsysteem (outook, lotus notes, grouwpwise, apple) in te zetten als effectiviteitsversneller. 
> 100% overzicht in beeld 
> elke dag je inbox leeg 
> slimme trucs voor aantoonbaar tijdwinst

 • Invalshoek 4

Vanuit effectiviteit bewust communiceren. Hoe een opdracht aan een ander te geven en hoe een opdracht goed te ontvangen. 
Met als resultaat van alle onderlinge opdrachten: ‘alles in 1x goed’. 
> slimme communicatietechnieken op kritieke momenten 
> misverstanden voorkomen - alles in 1x goed 
> grenzen stellen en nee zeggen 
> effectief delegeren en smart afspreken - krijgen wat je vraagt

 • Invalshoek 5

Jij bent bewust meer in controle over de planning van wat jij wilt doen op jouw werkdag. Zodat je in de beschikbare tijd 
meer kunt doen en écht aan jouw eigen werk toekomt. En vaker lekker geconcentreerd en in een flow kunt werken. 
> bewust van de tijdstelers in jouw werk door de bril van effectiviteit  
> effectief omgaan met onderbrekingen 
> invloed uitoefenen op collega’s en ‘heb je even…’ 
> slimme technieken om ‘in control’ te zijn over jouw tijd

 

De 3 invalshoeken voor vier maanden follow'up:

 • E-coaching

E-mail ons nog 4 maanden lang na de training al jouw vragen en problemen. Onze e-coaches helpen je direct verder met een oplossing

 • E-learning

Wekelijks ontvang je van ons een coach-mail die jou helpt om de aanpak echt goed en blijvend toe te passen. Deze leermodule bevat tips, opdrachten, tricks, kennis en ook gewoon fun voor de motivatie.

 • E-scan

Iedere maand ontvang je een zelfevaluatie-scan om jouw persoonlijke voortgang te meten

Alle aandacht

Effectief werken wordt steeds belangrijker. En daarin ondersteunen wij jou! 
Voor meer effect. Voor meer plezier in je werk. 
En dat doen we anders dan anderen dat doen.

Hieronder vind je 4 redenen om voor ons te kiezen.

 • Reden 1 - Wij zijn compleet!

Niet vanuit 1 of vanuit 2 uitgangspunten, maar vanuit maar liefst 5 invalshoeken verbeter jij jouw effectiviteit:
> vanuit functiedoelen keuzes maken voor meer resultaat
> een bewezen methode van werken voor 100% overzicht en controle
> handig gebruik van hulpmiddelen (waaronder je emailprogramma) 
> bewuster communiceren als versneller van jouw effectiviteit

 • Reden 2 - Wij zijn specialist!

Onze trainers zijn opgeleid en ontwikkeld alleen in effectief werken en timemanagement. Dat is niet altijd gebruikelijk, het verschil merk je!

 • Reden 3 - Aansluiting bij jouw praktijk!

We hebben onze methode gemakkelijk toepasbaar gemaakt en aansluiting gecreërd bij de huidige technologische hulpmiddelen waar werkend Nederland mee werkt (voorbeeld je e-mailpakket). Je leert een nieuwe effectieve werk- beslis- en denkmethode die we samen met jou direct toepasbaar maken met behulp van de systemen uit jouw praktijk.

 • Reden 4 - Blijvend effect!

Je ontvangt een volledig nazorg-programma tot 4 maanden na de training:
> je eigen online coach - wekelijks handige tips en kennis  
> 3x een zelf-evaluatie-scan om te zien waar je nog aan effectiviteit kunt winnen
> onbeperkt vragen stellen aan de trainer om jou verder te helpen

Onder onze klanten kun je zien voor wie wij dat zoal doen.