Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100

Blog

3 time management vragen die je moet blijven stellen

18-06-2018

Time management vragen zijn standaard, maar de antwoorden verschillen. Het Effectieve Werken geeft je 3 time management vragen die je jezelf met regelmaat moet stellen.

5 tips voor elke dag minder ‘tijdverspilling’

14-06-2018

Minder tijdverspilling.. Dat is iets wat iedereen nodig heeft! We verspillen gemiddeld 2 uur per dag. Het Effectieve Werken geeft tips voor minder tijdverspilling.

Grip op Werkdruk: 7 resultaten

11-06-2018

Grip op Werkdruk leert je onder meer op een effectieve manier omgaan met werkdruk en stress. Het Effectieve Werken verzorgt deze trainingen voor teams.

5 management tips voor entrepreneurs

7-06-2018

Time management tips voor entrepreneurs, daar kun je er niet genoeg van hebben! Ondernemende ondernemers, oftewel entrepreneurs, hebben vaker moeite met het effectief tijd indelen. Het Effectieve Werken helpt je graag verder met deze nuttige time management tips voor drukke entrepreneurs.

5 slimme Android apps voor time management

5-06-2018

Apps voor time management zijn er natuurlijk voldoende, maar welke apps zijn nu het best om te gebruiken als je je tijd wilt beheren? Het Effectieve Werken heeft je 5 Android time management apps waar je echt iets mee kunt, zoals takenlijsten afwerken en meer focus vinden.

Je concentratie verbeteren op het werk? 7 tips!

29-05-2018

Je concentratie verbeteren op het werk? Dan moet je niet alleen denken aan meer focus, maar ook aan time management, aan de wil om meer vrije tijd te hebben en het stellen van prioriteiten. Het Effectieve Werken geeft je 7 focus tips om je concentratie te verbeteren en je tijd goed te beheren.

Meer focus in de zomer? - 5 tips!

25-05-2018

Meer focus in de zomer.. Veel mensen hebben moeite met productiviteit in de zomer. Werken in de zon zorgt voor een afname van de energie en dit merk je op je gemiddelde werkdag. Het Effectieve Werken geeft je 5 tips voor meer focus in de zomer. Deze zomertips voor het werk helpen je zeker verder.

Time management: werken van groot naar klein

22-05-2018

Time management is van groot naar klein werken. Dit klinkt simpel, maar in de praktijk valt het niet altijd mee om de prioriteiten goed te stellen. Wanneer je je prioriteiten verkeerd stelt, dan krijg je te maken met uitstelgedrag. Het Effectieve Werken laat je zien dat ook jij tijd over kunt houden.

Teamprestaties verhogen voor meer succes

3-05-2018

Teamprestaties verhogen om het bedrijf succesvoller te maken. Het klinkt eenvoudig, maar in de praktijk valt het niet mee om de teamprestaties een boost te geven. Het Effectieve Werken geeft je enkele tips om meer effectiviteit uit je teams te halen én om de klanttevredenheid te verhogen.

5 tips voor minder stress door time management

1-05-2018

Minder stress door time management: het is mogelijk! Wanneer je goed prioriteiten kunt stellen, leert nee zeggen en je tijd goed indeelt, dan zal je minder stress ervaren. Het Effectieve Werken geeft je 5 slimme tips om minder stress te vervaren door een goed time management.