Hoe kun je effectief remote werken?

Deze blog gaat dieper in op het fenomeen remote werken en uiteraard krijg je ook concrete tips om nog beter op afstand te kunnen werken.

Lees meer
10 tips om van faalangst op werk af te komen

Faalangst gaat het om de schrik om negatief beoordeeld te worden op de prestaties op je werk. Doe ik het wel goed? Is dit wel wat er bedoeld wordt? Met deze 10 tips kom je van je faalangst op je werk af!

Lees meer
Hoe maak je een to-do lijstje die goed werkt?

Velen werken er dagelijks mee, een to-do lijstje. Maar wat is nu het meest handige? En hoe gebruik je op de ideale manier de to-do lijst? Lees hier meer!

Lees meer
6 tips bij het maken van een mindmap

Mindmapping is een goede techniek waarbij je op een grafische wijze idee├źn ordent en visueel maakt. We geven 6 tips bij het maken van een effectief mindmap.

Lees meer
Redenen waarom staand werken gezond voor je is

In deze blog nemen we je graag mee in de voordelen en de nadelen van staand werken en waarom het precies zo gezond is voor je.

Lees meer
Introvert, extravert of ambivert? Welk persoonlijkheidstype ben jij?

Deze blog gaat in op de verschillende persoonlijkheidstypen. Waarin herken jij jezelf? Hoe beter je weet hoe je zelf in elkaar zit, hoe beter je eigen kwaliteiten en valkuilen kent en hoe beter je anderen begrijpt. Lees snel verder!

Lees meer
Welk DISC persoonlijkheidstype ben jij?

Deze blog gaat in op de verschillende gedragstypen en wil je nog een stap verder gaan? Doe de DISC test.

Lees meer
Wat is overprikkeling? En wat kun je ertegen doen?

Wat is eigenlijk overprikkeld zijn? Wat zijn de symptomen en wat kunnen we eraan doen? Hoe kom je van deze prikkels af? Lees hier meer over!

Lees meer
Heb ik last van bore out? Doe de bore out test!

Bij bore out spelen gebrek aan werkzaamheden en minder interesse voor de werkzaamheden en taken een rol. Gebrek aan motivatie en/of inspiratie leiden tot onrust, angst, onzekerheid of vermoeidheid. Heb jij een bore out, doe hier de test!

Lees meer
Piramide van Lencioni: De 5 frustraties van teamwork

De Piramide van Lencioni is een model met vijf voorwaardelijkheden waaraan een team moet voldoen om optimaal effectief te functioneren.

Lees meer
Verbeter jouw productiviteit met snellezen

Deze blog gaat over het nu van snellezen en hoe ons brein erop reageert. Hoe kan snellezen jouw productiviteit verbeteren? Lees snel mee!

Lees meer
Soft Skills

Wat zijn eigenlijk soft skills? Kun je ze trainen? Zijn ze belangrijk en wat zijn de verschillen met hard skills? Over deze vragen en meer gaat deze blog

Lees meer