Multitask test: kun jij multitasken?

Een multitask test is niet alleen leuk om te doen, maar laat je ook zien of jij echt zo goed kunt multitasken als jij zelf denkt. Het Effectieve Werken houdt je nu dé multitask test voor die jou gaat vertellen of jij écht tot die 2 procent behoort die wel kan multitasken.

Lees meer
5 voorwaarden voor een productieve werkdag

Een productieve werkdag: wat heb je daarvoor nodig? Het Effectieve Werken geeft je inzicht in de belangrijkste voorwaarden voor een productieve werkdag.

Lees meer
De 9 kwaliteiten van succesvolle teams

Een succesvol team laat altijd dezelfde kenmerken en kwaliteiten zien. Het Effectieve Werken laat je de topkwaliteiten van een succesvol team zien.

Lees meer
Huisdieren op het werk: wat zijn de positieve effecten?

Huisdieren op het werk is iets dat steeds vaker voorkomt. Het Effectieve Werken bespreekt de effecten van diverse soorten huisdieren op de werkvloer.

Lees meer
4 unieke productiviteitstips voor op het werk

Unieke productiviteitstips laten je eens op een heel andere manier je productiviteit boosten. Het Effectieve Werken geeft je 5 unieke productiviteitstips.

Lees meer
Teamoptimalisatie: 5 tips voor teammanagers

Teamoptimalisatie komt niet vanzelf. Het Effectieve Werken geeft 5 tips voor teammanagers die zich extra willen focussen op teamoptimalisatie.

Lees meer
6 weetjes over productiviteit

Ken jij alle weetjes over productiviteit? Je kunt er goed je voordeel mee doen! Het Effectieve Werken deelt 7 interessante weetjes over productiviteit.

Lees meer
Multitasken in teams: zou je dat nu wel doen?

Multitasken in teams kost meer dan mensen vaak denken. Het Effectieve Werken geeft je inzicht in wat interessante feiten over multitasking in teams.

Lees meer
5 dingen die je werkfocus verlagen

Werkfocus: dat heb je nodig! Maar hoe vind je werkfocus en, misschien nog wel belangrijker, waaraan verlies je het? Het Effectieve Werken geeft je inzicht.

Lees meer
7 factoren die de teamproductiviteit verlagen

Teamproductiviteit is belangrijk voor de teamprestaties. De teamproductiviteit hoort zo hoog mogelijk te zijn. Het Effectieve Werken vertelt je meer.

Lees meer
Concentratieproblemen de baas - 15 praktische tips

Last van concentratieproblemen?In deze blog lees je 15 nuttige tips voor een optimale concentratie als je werk daarom vraagt

Lees meer
Ergernissen in teams: de 6 grootste irritaties

Ergernissen in teams zorgen voor een afname van productiviteit en focus. Wil je een effectief team? Werk de ergernissen in het team weg! Het Effectieve Werken vertelt je meer.

Lees meer