Feedback geven - voorwaarden en voorbeelden van feedback vragen

Ontdek praktische tips voor effectieve feedback gericht op capaciteitsopbouw, de valkuilen van feedback in de praktijk en hoe je een gezonde feedback cultuur creëert binnen je organisatie

Lees meer
Zo voorkom je oververmoeidheid

kom je telkens energietekort en helpt een nachtje slapen ook niet meer? Dan kan er sprake zijn van oververmoeidheid. Dan is deze blog interessant voor je! In deze blog helpen we je met praktische tips om ervan af te komen.

Lees meer
4 leiderschapsstijlen, welke past het beste bij jou?

Iedereen die iets met leiderschap te maken heeft, weet dat deze vraag niet beantwoord kan worden wanneer er geen situatie aan ten grondslag ligt. Deze blog gaat in op situationeel leiderschap en de toepassing ervan in de praktijk.

Lees meer
Tips om efficiënter te werken

Wat is het verschil tussen efficiënt en effectief werken? De termen worden vaak door elkaar gehaald en soms verward terwijl de verschillen enorm zijn. Deze blog gaat iets dieper in op efficiënt werken.

Lees meer
10.000 uren regel. Zin of onzin? 13 praktische tips om expert in je vak te worden!

In deze blog gaan we verder in op de 10.000 uren regen en de zin en onzin ervan. Ook beschrijven we 13 praktische tips die jij zelf relatief gemakkelijk kunt toepassen. En die jou helpen naar expert ship.

Lees meer
Omgaan met kritiek

In deze blog krijg je concrete tips om direct beter met kritiek om te gaan en leer je waarom het ontvangen van kritiek zo lastig is, en soms ook blijft.

Lees meer
Reactief gedrag en een reactieve houding

Deze blog gaat in op reactief gedrag en een reactieve houding en geeft je inzicht in de kenmerken van reactief gedrag in relatie tot proactief gedrag.

Lees meer
9 tips om te leren loslaten

Werk en privé gescheiden houden? Heel veel mensen lukt dat gewoonweg niet. We leren jou door middel van 8 tips hoe je kunt leren loslaten

Lees meer
Hoe kun je effectief remote werken?

Deze blog gaat dieper in op het fenomeen remote werken en uiteraard krijg je ook concrete tips om nog beter op afstand te kunnen werken.

Lees meer
10 tips om van faalangst op werk af te komen

Faalangst gaat het om de schrik om negatief beoordeeld te worden op de prestaties op je werk. Doe ik het wel goed? Is dit wel wat er bedoeld wordt? Met deze 10 tips kom je van je faalangst op je werk af!

Lees meer
Hoe maak je een to-do lijstje die goed werkt?

Velen werken er dagelijks mee, een to-do lijstje. Maar wat is nu het meest handige? En hoe gebruik je op de ideale manier de to-do lijst? Lees hier meer!

Lees meer
6 tips bij het maken van een mindmap

Mindmapping is een goede techniek waarbij je op een grafische wijze ideeën ordent en visueel maakt. We geven 6 tips bij het maken van een effectief mindmap.

Lees meer