Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100

Blog

Time blocking: 4 belangrijke voordelen

16-08-2018

Time blocking helpt je om je dagelijkse taken gedaan te krijgen binnen de gewenste tijd. Het Effectieve Werken geeft je 4 voordelen van time blocking.

5 tips om meer productiviteit uit je kantoor te halen

13-08-2018

Productiviteit uit je kantoor halen? Het kan, door aandacht te besteden aan de juiste zaken. Het Effectieve Werken geeft je 5 tips voor meer productiviteit.

5 teambuildingoefeningen voor meer productiviteit

9-08-2018

Teambuildingoefeningen voor meer effectiviteit en productiviteit binnen je team? Het Effectieve Werken geeft je 5 praktische tips voor teambuilding.

Tijd besparen op social media activiteiten? 4 tips!

6-08-2018

Social media activiteiten kosten je veel tijd. Wil jij tijd besparen op jouw social media activiteiten? Het Effectieve Werken geeft je 4 tips!

Welke factoren veroorzaken een burn-out?

12-07-2018

Welke factoren veroorzaken burn-out klachten? Het Effectieve Werken laat je zien dat een burn-out niet altijd hoeft te worden veroorzaakt door je dagelijkse werk.

Uitstelgedrag door angsten: hoe zit dat precies?

9-07-2018

Uitstelgedrag door angsten die je ervaart. Het komt veel voor. Het Effectieve Werken geeft je inzicht in de 3 belangrijkste angsten die uitstelgedrag veroorzaken.

4 tips om het ziekteverzuim in je team te verminderen

5-07-2018

Een hoog ziekteverzuim in je team, wat kun je daar nu aan doen? Er zijn veel manieren om je team effectiever te maken en het ziekteverzuim te verlagen. Het Effectieve Werken geeft je 5 praktische tips om ervoor te zorgen dat het ziekteverzuim vermindert en jouw team de doelen wél behaalt.

Time management en slim omgaan met kritiek

3-07-2018

Omgaan met kritiek op het werk is niet altijd eenvoudig, maar er zijn zeker wel manieren om dit goed aan te pakken. Wie niet met kritiek kan omgaan ervaart vaak problemen met time management. Het Effectieve Werken geeft je praktische tips voor goed omgaan met kritiek op het werk.

In 5 stappen werken met de prioriteitenmatrix

28-06-2018

Werken met de prioriteitenmatrix levert je veel voordelen op het werk op. Het Effectieve Werken laat je zien hoe je in 5 stappen leert werken met de prioriteitenmatrix.

Team management: zo verhoog je de productiviteit!

25-06-2018

Team management kan de productiviteit verhogen. Wil jij meer effectiviteit uit je team halen? Het Effectieve Werken geeft je 5 aandachtspunten voor jouw team.