Timemanagement cursus Utrecht

 

Als je een timemanagement cursus in Utrecht wil volgen, dan ben je bij het Effectieve Werken aan het juiste adres. We geven cursussen op locatie in Utrecht en andere plaatsen in het land.

Timemanagement cursus Utrecht op locatie 

Of je nu op zoek bent naar een timemanagement cursus voor jou alleen, of een cursus in groepsverband voor jouw team, onze trainers komen naar je toe, waar dan ook in Utrecht! Onze trainingen kenmerken zich door onder andere:

  • Een goede aansluiting op de praktijk
  • Een blijvend effect dankzij een goed nazorgprogramma
  • Doelgericht (les vanuit je eigen doelen)

Tijdens onze cursussen timemanagement in Utrecht bij jou op locatie breng je het geleerde tijdens de training in de praktijk.

Waarom een timemanagement cursus 

Een timemanagement cursus brengt veel rust. Rust in je hoofd en op je werk. Er zijn inmiddels al vele cursisten van uiteenlopende organisaties uit het hele land voorgegaan. Wat levert het een timemanagement cursus van Het Effectieve Werken je uiteindelijk op?

  • Meer plezier en meer effect in je werk
  • Meer overzicht en focus

Na het volgen van een training en het in de praktijk brengen van de kennis houd je zeker een goed gevoel over aan het eind van een werkdag.

Informatie timemanagement cursus Utrecht

Woon of werk je in Utrecht en ben je geïnteresseerd in een timemanagement cursus? We geven zowel individuele trainingen en groepstrainingen op maat bij jou in Utrecht, als ook open trainingen op vaste locaties in Nederland. Wil je eerst wat meer informatie? Vraag een brochure of een offerte aan.