Het Effectieve Werken
Advies op maat? Bel ons:
088 - 2580 100
Het Effectieve Werken

Onze oplossing voor het borgen van het effect van onze cursus Time Management

Cursus time management: INCLUSIEF 4 maanden follow’up

Wat doen jullie na afloop van de training om de effecten te borgen? Hoe zorg ik dat ik niet terugval? Hoe houd je de aangeleerde technieken en methoden nu echt vol? Willekeurig drie vragen die wekelijks aan ons worden gesteld. Logisch ook! Het is immers best moeilijk om oude gewoonten los te laten en jezelf nieuwe methoden ook echt blijvend aan te leren. Dat lukt niet zomaar!

Uit onderzoek blijkt ook dat het effect van alleen een training veel beperkter is dan een training met een planmatige follow’up. Daar wilden wij als trainers in effectiviteit natuurlijk meer van weten! En een oplossing vinden die jou helpt om blijvend te verbeteren.

Dus deze uitdaging zijn wij aangegaan. En dat is gelukt! We hebben onze oplossing geïntegreerd in onze trainings-aanpak. En met succes! Al onze cursussen Time Management zijn nu inclusief 4 maanden follow'up. Om werkend Nederland écht te ondersteunen in het organiseren van hun werk. En te helpen de aangeleerde werkmethoden en technieken blijvend toe te passen.


We ondersteunen in deze 4 maanden op 4 verschillende manieren:

  • E-coaching - de trainer zoekt pro-actief contact voor begeleiding
  • E-help - bel of mail ons met alle vragen
  • E-learning - iedere week een mail met tips en inspiratie
  • E-scan - zelfevaluatiescans om de voortgang in effectiviteit te meten

 

Het effect? Het lukt deelnemers na onze cursus time management om écht rust te creëren en te houden. Om overzicht in hun werk tijdens de training te krijgen en dat te blijven onderhouden. Deelnemers worden ook na de cursus time management begeleid. Bijvoorbeeld om besluiten te nemen voor de juiste prioriteiten met als resultaat: meer de juiste dingen doen en een voldaan gevoel over je werkdag. Geen trucjes. Geen tijdelijke oplossing in time management. Maar het blijvend toepassen van een methode van werken die altijd werkt!

Ervaar het zelf ook! Kijk welke cursus time management bij jou past en schrijf je in voor blijvend ‘meer plezier en meer effect’ in je werk!

Andere lazen ook

De 60 beste time management tips

17-07-2017

We hebben de 60 beste time management tips voor je verzameld. Tips voor op kantoor, thuis, je studie en drukbezette ouders.

Lees meer

Prioriteiten stellen in 2019!

4-04-2018

Prioriteiten stellen en realiseren gaat over je tijd goed benutten. Het lezen van deze blog is een waardevolle tijdsbesteding als de volgende opbrengsten jouw aanspreken.

Lees meer

Concentratieproblemen de baas - 15 praktische tips

18-03-2019

Last van concentratieproblemen? In deze blog lees je 15 nuttige tips voor een optimale concentratie als je werk daarom vraagt

Lees meer