5 slimme Android apps voor time management

05 juni 2018

Apps voor time management helpen je om beter met je tijd om te gaan. Toch is het effectief benutten van je tijd niet eenvoudig, zeker niet op het werk. Steeds meer bedrijven starten daarom met de ontwikkeling van apps om ondernemers te helpen, op meerdere vlakken. Het Effectieve Werken geeft je graag 5 slimme Android apps voor time management.

 

1. TimeTune: app voor meer productiviteit

TimeTune is een app voor time management die zich vooral richt op de productiviteit. Je kunt effectief je productiviteit verhogen door deze app te downloaden. De app heeft een score van 4,6 sterren uit 5 haalbare sterren en is al meer dan een miljoen keren gedownload. TimeTune zorgt ervoor dat je daadwerkelijk alles doet op een werkdag wat er op jouw planning staat. Geen uitstelgedrag meer dus, en zeker geen tijd te kort aan het einde van je werkdag.

 

2. Smarter Time – Time Tracker – Time Management

Dat is een mond vol! Het valt ook niet altijd mee om een app een titel te geven die goed aangeeft wat je ervan mag verwachten. Ondanks de natuurlijk veel te lange titel is dit zeker wel een goede app om controle over je tijd te krijgen. Deze app wordt gemiddeld met een 4,4 beoordeeld door meer dan 100.000 personen. Het mooie van deze app is dat je deze niet alleen op het werk kunt gebruiken. Deze app voor time management helpt je 24/7.

 

3. Brain Focus Productivity Timer

Als je iets nodig hebt om alles gedaan te krijgen op je werk, dan is het natuurlijk wel een goede focus. Als je hersenen niet meewerken, dan zijn je handen ook niet productief! Je moet dus zorgen voor meer focus op het werk als je optimaal met time management aan de slag wilt. Deze app helpt je hierbij. De Android app werd meer dan 500.000 keer gedownload en gemiddeld beoordeeld met een 4,6. Als je je concentratie wilt verbeteren, dan is dit zeker een goede app voor time management.

 

4. TickTick – To do & Task List

Ook deze app is al meer dan 500.000 keer gedownload en beoordeeld met een gemiddelde score van 4,6 uit 5 sterren. Deze app voor time management bied je de nodige ondersteuning op meerdere vlakken. Zo kun je aan de slag met je taakmanagement door gebruik te maken van de dagelijkse to do-lijst en je kunt functies gebruiken voor real-time samenwerking.

 

5. Todoist – To-do lijsten voor taakmanagement

Deze Android app voor time management werd uitgeroepen tot ‘Keuze van de Redactie’ en die status verdient een app niet zomaar. Deze app werd maar liefst meer dan 10 miljoen keer gedownload en weet gemiddeld 4,5 ster te scoren. De app is bedoeld om stress te verlaten en burn-out te voorkomen door je te helpen met je takenlijsten. Met deze productiviteitsapp kun je zeker meer bereiken zonder ook meer stress te ervaren.

Tip:

 

Je time management sterk verbeteren?

Apps voor time management kunnen je goede ondersteuning bieden op de gemiddelde werkdag, maar vaak zijn er toch meer aanpassingen nodig om echt het maximale uit je tijd te halen zonder dat je meer stress ervaart. Wil jij je time management sterk verbeteren? Dan is een time management cursus zeker iets voor jou. Neem gerust eens contact op voor meer informatie of advies.